fredag 21 januari 2011

Inköp av mer eller mindre nödvändiga ting

Fick ett infall och drog till Börjes i Tingsryd igår efter jobbet. Där har de verkligen prisvärda prylar! De har även en internetbutik om man är intresserad.

Köpte två stora fällar (100x75 cm), två leksaker, en stor och en liten handduk i microfleece, koppelförlängande reflex, reflex till Nixon och reflexband åt oss, samt en vattensål i rostfritt och så bajspåsar. Allt detta för 400 kr, det tyckte jag var bra.
 

Nu saknas bara borste, kompostgaller och en grind att sätta vid källartrappan. Tips angående grind mottages gärna. Vore toppen att slippa gå till en babybutik, men eftersom Ikeas inte dög så lutar det väl till att man får släpa sig till Babyproffsen i alla fall.

4 kommentarer:

 1. Har inget annat tips förutom babybutiker. Men vad var det för fel på IKEA?

  SvaraRadera
 2. Ikea är det inget fel på men deras grindar passade inte..

  SvaraRadera
 3. Mikko tuggar på dentstix ibland och är riktigt duktig på att tugga på små andra tuggben, dock har han tydligen så dåliga tänder att detta inte hjälper :( (Och han är bara två!!!). Men men ska väl bli bättre nu när vi har tandborste :) Jag som var så NÖJD första året att Mikko avr så frisk, det har man fått igen denna hösten/vintern minnsann :P (ps om det är denastix du tänker på rekommenderas de ej till valpar under 4 mån :) ds)

  SvaraRadera
 4. När det gällde just denna kameran avr expert billigast :) Annars har eligaganten schysste priser också. scandinavianphoto kan man kolla in på nätet, kanske inte allra billigast men superkunniga om man ringer dom :D

  SvaraRadera