söndag 23 september 2012

Valpmys!

Det har blivit vissa ändringar i planeringen här hemma. Vi skulle haft en tikvalp från Poppys kommande kull men då hon inte var dräktig så har det nu blivit så underbart fixat av Ingela och Pernilla att vi istället får en från kullen Breeze + Tino. Så i helgen så packade vi in Navy i bilen och tog oss och våra hemska förkylningar ner till Skåne för att hälsa  på de små underverken som nu är sex veckor gamla. De mörka är tikar och de ljusa (vita) är hanar. Vi anlände mitt i kaoset då Figo på något underligt sätt lyckats gräva sig in under en hundkoja och inte lyckades ta sig ut. En grävinsats senare och den lille marodören var fri och vi skyndade in till de små hårbollarna:)

Dessa ögon! 

Stoffes tå, may the force be with it:) 

"What!?! Oavsett vad som hänt så är jag oskyldig"Breeze chillar


Kofi gosar med Pernilla
Nöjd!
Stolle-Figo!
Lilla Messi. Han har verkligen blivit stor!
Gamla Jill höll ställningarna på gården. Där fanns massor med ynglingar att uppfostra:)
Fullt ös i hagen
Ja, vad säger man!?Bästa mamman Breeze
Förutom lite städning och fotografering så gjorde vi inte många handtag. Det var riktigt skönt att komma ifrån kaoset här hemma, även om det bara var för en dag. Det är lite som terapi att sitta bland ullbollarna och pussa på tassarna och få tår och händer sargade av deras sylvassa tänder.
Nästa helg är det dags för Ingela och Pernilla att välja vilken liten tjej som ska få flytta hem till oss och de är underbara alla tre så det ska nog lösa sig:) 

1 kommentar:

  1. Himmel vad kul, det blev en liten Penny i alla fall :)

    SvaraRadera