tisdag 11 oktober 2011

Länge sen...igen

Man får ju skämmas över uppdateringarna nuför tiden. Det beror dels på att vi inte tar lika mycket bilder nuför tiden, dels att vi inte gör annat än jobbar, sover, donar med hunden och springer på massa möten osv. Det är alltså fullt ös för närvarande, och jag kommer att skriva mer om det när det är dags:)
Nu är vi snart klara med veterinärbesöken i alla fall. Vi ska dit igen om tre veckor för en allra sista kolla av hans öron och då hoppas jag att allt ska vara okej så vi slipper besöka dem mer. Navy har dock fortfarande bråttom IN till veterinären så honom har det inte gått någon vidare nöd på.
Vi kommer att få hålla koll på eventuell allergi förtsättningsvis också, men det är ju relativt enkelt om man lägger till en sak i taget. Jag saknar att ha godis med på promenaderna och kunna ge något litet när man tränar. Inkallningsträningen har verkligen blivit lidande av det och det är såklart vårt fel för det hade ju räckt att köka nötkött eftersom det är det hans foder är baserat på. Vi får skärpa oss helt enkelt!

Bjuder på en bild på goofy:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar