söndag 27 november 2011

Underbara människor med underbara hundar

Vid lunchtid i fredags begav vi oss ner till fantastiska Skåneland, tyvärr glömde vi kameran. Tre timmar senare anlände vi till Jessica, Johan och Melkers mansion utanför Anderslöv. Guuud så fint de hade det och vad trevligt vi hade! Navy lekte med Quila och vi drack supergott kaffe och åt nybakta bullar och pratade så det stod härliga till. På kvällen anslöt Åsa och Jonas också och vi åt en supergod middag. Tack alla för en underbar kväll!

Igår morse körde vi vidare mot Kennel Vi´skaly´s där det bjöds på mat och trevligt umgänge med massor av folk. Pernilla, Anna, Björn, Jessica, Johan, Melker, Gary, Yvonne, Keith och vi gav en fin skara runt matbordet. Vi hälsade på lilla Russin (fd Karin) som nu flyttat hem till Skåne igen. Vilken underbar liten pyrretjej! Innan vi åkte så vinkade vi av Anna, Björn, Ziva, Abby och Woody. Woody ska ju bo på Björnudden Estate och kommer få det så fantastiskt bra att det nästan är ofattbart!

Nu är vi hemma igen och Navy är ute och skäller in första advent:) Idag ska ljusstakarna upp och det kommer bli sååå mysigt! Många andra är på Malmö Valp men eftersom vi egentligen var bokade på annat denna helgen så anmälde vi inte och när planerna ändrades så var det för sent:( Vi hejar på er alla här hemifrån!

Som sagt, det finns tyvärr inga bilder från Skånevistelsen, men ska försöka få ordning på lite andra bilder under dagen.

Ha en underbar första advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar