onsdag 11 juli 2012

Boot camp in the sun

Har ju helt missar att blogga om vår underbara dag på Vi´skaly´s. Vi åkte ner över dagen och lämnade ett kallt och regnigt Hovmantorp bakom oss anlände ett par timmar senare mitt i högsommarvärmen! När vi kom dit var Camilla och Perra redan på plats och efter en stund kom även Magnus och Anna. Underbara människor i underbart väder- bättre kan man ju inte ha det.

Tillsammans fick vi en riktigt givande lektion i handling och i pyrrens anatomi. Vi fick träning specialanpassad för just våra hundar och jag lärde mig massor och nu ska det minsann övas inför sommarens utställningar för vi måste ju göra Pernilla och Ingela stolta över oss:)

Vi glömde tyvärr kameran hemma och såhär i efterhand då känns det ganska fruktansvärt för det hade varit skoj att ha. Vet inte hur mycket Pernilla fotade, kanske kan hon dela med sig av något foto. Fast i och för sig så kanske det är lika bra att vi inte fotade, det var ganska varmt och jobbigt att springa runt runt i solgasset:)

Så återigen, stort tack till Pernilla och Ingela för att ni är så frikostiga med att dela med er av er kunskap och erfarenhet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar