måndag 23 juli 2012

Första semesterdagen!

Även i år har vi begett oss till Vätö för lite semester hos underbara vänner och hundar. Vi kom upp till Anna och Björn i fredags kväll och jisses amalia vad det regnade och åskade. Det tog ca sex timmar att köra men det gick supersmidigt och hunden var som vanligt en liten ängel i bilen.

Det har blivit massor med slappande och det ska ju semestern vara full av. Igår var vi dock på utställning i Köping och vilken dag vi hade- både vädermässigt och resultatmässigt.

Navy blev 3:e bästa hane och knep sitt andra cert, gissa om vi är stolta!?! Abby slog till med att bli BIM med cert och cacib!! Helt galet bra ju! Stort grattis till alla närvarande för fina resultat. Extra kul var det med alla nya ansikten!

Vi har massor med bilder från utställningen och de kommer upp när vi är hemma igen. Jag ska försöka komma ihåg att skriva något på Facebook när de finns upplagda.

Idag var vi på en två timmar lång promenad inne i Norrtälje med Navy och Woody och gisses vilken reklam de gjorde för rasen! De som inte vände på huvudet efter dem eller drog på smilbanden, de var lätträknade! Väldgt många berömde hur fina och snälla de var och undrade vad det var för ras- superskoj! Nu har Stoffe och jag bestämt att vi ska ta Navy på en tur i Växjö när vi kommer hem för det finns alldeles för få pyrrar i Smålamd:) Så får vi helt enkelt hoppas att Växjöborna också tycker det är skoj med "bjässarna".

Nu ska jag återgå till att bara sitta och titta ut över vattnet, ha en fortsatt bra kväll allihopa.

2 kommentarer: