måndag 27 augusti 2012

Norje Boke 2012

Visst är det underligt att allt ska ta sån himla tid jämt? Att inte detta inlägget kunde komma upp direkt efter Norje Boke, så som det egentligen var tänkt. Först tog det ju ett bra tag att fixa alla bilderna (ca 1300 st) eftersom vi tar dem i RAW-format för att kunna redigera dem. Stoffe har alltså gjort ett hästjobb med det för att vi ska kunna visa snygga bilder på bloggen, i PATOU och även på PYS hemsida.

Sen har man ju allt annat som dyker upp i vardagen och det är ju alltid skoj, förutom när bloggen blir "lidande". Men nog svamlat om det, detta inlägget skulle ju handla om Norje Boke!

Vi begav oss hemifrån på onsdag morgon och hade planerat att anlända på campingen vid lunch och bannemej, kl 12:00 stod vi på vår plats- det kallar jag planering:) Efter lite välkomstmingel med en och annan rusdryck så började vi med förtältet. Det gick som en dans, men jisses så varmt det var. Nu var det verkligen sommar!

Vårt fina ekipage:) 
Navy var ju inte jättenöjd med den del av campinglivet som innebar att han fick sitta fast o vajer eller i bur istället för att vara hemma och strosa på trädgården. Inte heller var det poppis att man inte kunde leka med alla de andra fina damerna och trevliga herrarna som var där. Han var dock väldigt nöjd med att hans kompisar Drutten och Otto bodde bara några platser bort så där hängde vi en hel del.

Navy sov så gott så, när han väl sov
Drutten hade sin bur, som han gillade väldigt mycket tills den slog runt (ja, det var såklart helt och hållet burens fel-vem skulle det annars va?)
Dagarna kantades sedan av trevligt umgänge (med både välbekanta som obekanta ansikten), diverse förberedelser inför utställningen, god mat och dryck. Vi packade bland annat cirka 70 påsar med deltagarpriser. Där i fanns allt från toapapper, våtservetter och hundgodis till fotbollar.

Rian hjälper Daniel att pumpa bollar till deltagarpriserna medans Ingela ser över framstegen:)
Lilla Greta charmade oss alla
Navys fina syster Ronja njöt av pälsvården
Jessica och Martin med valpen Hicko i väntan på att utställningen ska dra igång. I bakgrunden ser vi rasspecialens domare Jean-Bernard Moings
Alla blev hjärtligt välkomnade till utställningen av Ingela som är utställningsansvarig i PYS
Mingel vid ringen. Kalle blir kelad av Lina medan vi andra står och hänger. 
Navy i väntan på bedömning
Navy och jag i ringen
 Inga roliga resultat för vår del i Norje Boke då Navys stop (panna) är alltför markerat. Vi fick ett Good under lördagen och ett Very Good på söndagen. Det var ju långt endast därför vi var där så det gjorde inte så mycket, och jag är ju väl medveten om hans fel. Han är ändå världens bästa kille <3 p="p">

Tyson solar sig
Söta fräkniga Abby
Coola grillparet Håkan och Ingela
Såna här rastningsekipage såg man överallt. Här har vi Malin som fått ansvaret för Ziva och så Anna med Woody och Abby. 
 Det var nog nästan bara vi som hade endast en pyrre i familjen, men det blir det ju snart ändring på och det är ju verkligen dags!


Det kommer att komma upp fler bilder från utställningen, men de får först bli en överraskning i PATOU som såklart kommer att ha en Norje Boke-special i nästa nummer. 

2 kommentarer:

  1. Vi blir lyckliga när vi får "följa med" på camping via Din / Er kamera! Norje Boke ... underbart att minnas. Mer, vi vill se mer ! :-)

    SvaraRadera
  2. Hihiii va kul o se! Navy e ju tjusigast ändå!! Men du kunde välan ha smugglat me lilla Greta hem ti mej o oss??:) Puss o kram

    SvaraRadera