torsdag 9 juni 2011

Hemska hemska matte

Ikväll har det regnat lite, men det bekommer ju inte en pyrrevalp. Navy var ute och donade i trädgården medans jag satt ihopkrupen i soffan med Hundsport som damp ner i brevlådan idag-nöjd och glad. När han sen kom in så försvann den där nöjdheten, Navy hade nämligen varit i jordhögen och grävt och han gräver med större delen av kroppen när han gräver så han var ju allt annat än vacker! Det blev en tur till duschen, och inte en uppskattad en! Navy stretade emot så gott han kunde men förlorade kampen mot sin extremt envisa och fnissande matte (det är extremt effektivt med duschkabin). Duschade av benen och huvudet så gott det gick utan schampo eftersom vi ska bada honom nästa helg inför utställningen. Jag var redan lite impopulär efter kloklippningen så det blir nog inga extra kärlekspussar ikväll direkt:)


Min blöta surmule

Fulbild

Nu tyckte Navy att det räckte med fulbilder! Vad ska folk tro lixom?
Ringde Pernilla för att snacka lite skit, det är vi bra på, vi babbelmajor! Navy låg på golvet och gnölade (tyckte synd om sig själv). Testade om han ville gå ut i trädgården igen, tänkte att i värsta fall så blir det ännu en tur till duschen. Navy gick ut på altanen och sen sakta ut i regnet men valde sedan att återvända in. Jag tyckte lite synd om honom och ville att han skulle hålla sig inomhus tills det är dags att sova så jag trog fram ett ess ut kortärmen- ett grisöra! Navy har svårt att äta grisöron, han får lixom inte till tekniken- tidskrävande för honom och underhållande för mig:) Så nu ligger han och tuggar på det och somnar förhoppningsvis efter det.. Här kommer även ett par bilder på the struggle with the grisöra:)

Nu hoppade han upp i fåtöljen med grisörat och tänkte att det blir nog lättare- det blev det inte! Ner från fåtöljen och så står han upp och äter en stund, sen ner på golvet igen.. Jisses, här kämpas det ska ni veta!

God kväll!

2 kommentarer:

  1. Vet ej om Ni kikar "bakat" pa Era blogg inlagg, ville darfor kommentera har om Er fraga angaende "onskemal". Du skriver sa fint Lene, bilderna ar alltid sa undebara. Hur kunde dom vara annorlunda med en sadan sotnos?? Jag/vi njuter varje gang vi tittar.......... well done, that is what we say! Fortsatt bara, det ar vad vi vill att Ni ska gora!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att ni gillar bloggen! Jag får alla kommentarer till min mejlbox så jag missar inga kommentarer, inte ens lååångt bakåt i tiden:)

    Tack för de fina orden! Kram

    SvaraRadera