lördag 13 augusti 2011

Tillbaka till verkligheten

Nu är man tillbaka i ekorrhjulet igen. I torsdags började jag jobba efter fyra veckors semester och det var en del som samlats på skrivbordet medans jag var borta. Det gick dock smärtfritt att jobba undan detta, det värsta var att stiga upp så tidigt på morgonen.

Jobbarkompisarna tyckte att han hade blivit stor, och visst har han växt en hel del sedan de såg honom sist! Vi var och vägde honom i förrgår och då stannade vågen på icke så blygsamma 39 kilo.
  
Stora killen!

Nu är i alla fall de första två dagarna avklarade och min lediga dag ska jag ägna åt Navy och PATOU. Har massvis med bilder från Norje Boke som ska med i tidningen och så ska ju Navybloggen skrivas i tidningsversion med:) Bloggen går ju fort men bilderna kommer nog att ta sin lilla tid.

Har varit ute på morgonpromenad med Navy och sitter nu med en kopp kaffe i soffan och funderar på vad jag ska göra först. Kanske just njuta av ledigheten med lite Bones? Det kan jag ju vara värd eftersom jag redan fixat med tvätten, eller? :)

Imorgon blir ingen lugn dag för då är det dags för utställning i Ronneby! Det blir Navys sista utomhusutställning för i år, och den näst sista totalt sett. Den sista blir Växjö den 4:e november vilket är en fredag så jag får helt enkelt ta och använda lite komptimmar:)

Ha en trevlig helg allihopa!

1 kommentar:

  1. Jag jobbar ju i Brunnsparken,s ka se om jaf kan få ledigt o se på pyrrarna då!!! /Felicia

    SvaraRadera