måndag 2 april 2012

Kort om helgen

Ännu en fin helg i Skåne. Vi kom ner runt lunchtid i lördags där vi blev bjudna på lunch i trevligt sällskap. Sen donades det lite inför kalas och sen strömmade de fina gästerna in. Kvällen inleddes med en överraskning, men inte för födelsedags"barnet" Pernilla utan för Lina som fick en valp i present av snälle maken Marcus.

Valpen hade badats och slagits in i ett fint lila sidenband och skuttade runt på gårdsplanen och Marcus säger att den ska flytta till sitt nya hem imorgon och Lina undrar vart den ska bo... När Marcus säger att den ska bo hos dem så var det många av oss som blev rörda till tårar- det var sååå fint!

Han har hela tiden sagt att han inte vill ha en valp och Lina vad lite ledsen när sista valpen ur Jillaroos (deras tik) kull var såld, men det visade sig alltså att den var till Lina. Underbart! Tack för att vi fick vara del av denna glädje!

Kalaset var också väldans trevligt-såklart! Hur skulle det kunna vara något annat med de personer som var där?? God mat var det också, tack duktiga Ingela och Håkan!

Stoffe gosar med nybadad marsipangris

Kriminellt söt! 

Fina Figo ville också vara med och kela 

Flummis!

Förlåt Figo, men bilden var så rolig:) 
Det borde tagits fler bilder på alla fina hundar, men vädret var inte så trevligt så vi höll oss inne i värmen istället.

Vi kom hem vid lunch igår, och fick egentligen inte mycket gjort. Navy var som vanligt nöjd med att komma hem. Han lever verkligen efter devisen borta bra men hemma bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar