onsdag 11 april 2012

Lång och snabb promenad

Navy och jag gav oss ut på en långpromenad innan då jag tyckte han behövde göra av med lite överskottsenergi då det är löptikar i kvarteret. Jäklar vilket tempo vi höll, och uppe i skogen (längs elljusspåret) där vi gick, pågick nåt orienteringsarrangemang så det var folk och sprang överallt. Navy brydde sig inte nämnvärt om dem han såg, men de han hörde men inte såg var ju fruktansvärt spännande.

När vi kom hem så hävde han i sig typ tre skålar med vatten och sedan dess så har hans kropp försökt övertyga honom om att chilla lite, men det vill inte hjärnan. Är det andra som skäller så måste ju han också, och om grannen är ute och tvättar bilen så bara måste ju Navy tala om att han minsann ser honom- hur skulle det se ut annars liksom!? Så emellan skallen så häver han sig på gräsmattan och vilar ett par sekunder, ser lite smågalet ut.

Nu har han fått kvällsmat och det är snart dags för en liten kort promenad. Man kan ju hoppas att den turen går lite långsammare, annars kommer jag att få stretcha när jag kommer hem:)

Ha en underbar kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar