söndag 21 oktober 2012

Den med byrån

I morse vaknade jag av att Penny pep så jag tänkte att jag får masa mig upp och låta henne kissa. Det visade sig att hon hade krupit in under den stora tunga byrån och fastnat. Suck! Stoffe vaknade till och drog ut henne medan jag lyfte byrån och sen var allt fridan fröjd igen. Gud så skönt det är att komma tillbaka till den varma sängen när man varit ute i natten:)

Igår var jag som sagt i Ullared och shoppade men köpte inte så mycket mer än lite tuggben och annat som var till hundarna. Tänkte att jag skulle köpt på mig bajspåsar men det glömde jag helt bort och de kostar ju inte så mycket i vanliga fall.

Här kommer lite bilder från Stoffes dag med guldklimparna
Våra två sakletare på gemensam jakt
Det finns alltid utrymme för lite bus
Navy solar?


1 kommentar:

  1. Alltså på riktigt så är dom för ljuvliga dessa två lurvar♡ Va roligt ni måste ha att titta på dom!! Blir så glad i hela själen:)
    Jag önskar att vi skulle hinna komma idag men jag är alldeles för uppstressad med allting jag måste ta o göra i medicinväg hela kvällen:( Har en djupt rotad skräck som väller över o äckelkänslor..ja allt.. Hoppas på slutet av nästa vecka kanske? Puss o kram o tack för din omtanke Lene! Du är så goo♡

    SvaraRadera