söndag 27 februari 2011

Ännu en underbar helg

Nu är vi hemma i huset efter en helg i Skåneland. Massor med gos och trevligt sällskap. Lilla Saki blev BIG 2 igår, gud så duktig han  var. Vinnare blev Jenny Hall med sin faraohund Qonjak. De gick således vidare till Best in Show som hölls idag, jag vet dock inte hur det gick för dem.


 

Denna helgen har vi även träffat Anna, Björn och Ziva som vi inte sett sedan Norje Boke i somras, mycket trevligt! Anna visade prov på sin kok-konst och vi blev alla proppmätta. Tack för detta!

På vägen hem var vi på Ikea för att inhandla det sista inför valpköpet, nämligen en grind så att valpisen inte ramlar ner för källartrappan.
Nixon- Vi´skaly´s Black is back


Nixon sover sött

Tove- Vi´skaly´s White Light Moment

Navy- Vi´skaly´s Navy Seal
Imorgon får vi nog veta hur det blir med Nixon. Antingen blir det goda nyheter och bloggen har kvar sitt namn eller om vi får dåliga nyheter så kommer namnet att bytas. Eftersom vi i så fall får hem underbara Vi´Skaly´s Navy Seal "Navy" så kommer bloggen således att byta namn till Navys familj. Men, vi får se vad veterinären säger om Nixon. Han är inte bättre i benet men man ska inte sluta hoppas! Håll nu alla tummar, tår och tassar för oss och Nixon! Skriver när jag vet mer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar