måndag 28 februari 2011

Nixon kommer till himlen och Navy kommer till oss

Nu är beslutet fattat, Nixon kommer att få somna in då det är det bästa för honom. Jag orkar inte skriva mer än så om det utan väljer att blicka framåt och fantastiska faktum att lilla Navy kommer att flytta hem till vår familj på lördag. Jag bifogar lite fler biler på de små underverken.
Nixon och Pernilla


Navy gosar med Pernilla

2 kommentarer:

  1. Shit alltså de är ju typ lika stora som Mikko redan :P Vilka bamsar! Jättejättejättetråkigt med Nixon... Stackarn... Men det är inte värt att lida ett helt liv, ha ont o inte kunna göra nåt kul (antar att det är något sådant det gäller?). Och ni kommer ju trots tråkigheten ändå undra över hur det kunde bli så att ni fick den allra bästa valpen ur kullen, det tycker man nog alltid :) Det blir säkert superbra med Navy! Kommer han på fredag? Jag är i kna i helgen faktiskt, men valpen behöver ju lugn o ro i början, vilken otur!

    SvaraRadera
  2. Så hade det ju mycket väl kunnat bli.
    Nixon var ju bäst till det fysiska men Navy kommer att vara den perfekta valpen för oss. Än så länge verkar han lite lugnare än Nixon, och det kan vara positivt:)

    Jag såg att du skulle vara nere den helgen, synd att det inte var helgen efter för Navy kommer ju hem dagen efter så det blir lite för stressigt för honom denna helgen. Vi måste se till att ses i sommar. Vad är det för spännande sommarjobb du sökt där i södern?

    SvaraRadera