tisdag 15 februari 2011

It´s official- this is Nixon!

Vid halv tolv natten till idag så fick jag och Stoffe varsitt MMS med information om att Carl-Jan är vår! Ojojoj vad härligt! Han har ju varit vår favorit sedan dag ett, ingen aning om varför egentligen eftersom de alla var i princip likadana när de kom. Kanske var det för att han fick ett namn direkt. Tanken fanns ju på en champagnekull eftersom de föddes vid nyår och då kom vi på Carl-Jan. Temat kom inte längre än så men namnet det har hållit sig kvar:)

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite fler bilder, vissa har jag redan publicerat men nu blir det ju lite mer samlat på VÅR valp. Det känns helt ofattbart, men jag kan erkänna att det inte riktigt landat i min hjärna. Konstigt med tanke på alla besök och förberedelser, men så kan det väl vara antar jag.


Fina killen sover. Här ser man hans täckning, beiga öron och även beige uppe på huvudet

Man behöver sova mycket efter man lekt

Nixon och duktiga mamma Betsy

Nixon längst till vänster, här ser man skillnaden  mellan hans och syskonens täckning
 
Nu är det 2,5 vecka tills vi två åker ner till Skåne och sedan kör hem som riktig familj! 

3 kommentarer:

 1. Spännande med Pyreneerhund, har haft 2 stycken :)

  SvaraRadera
 2. De var vääldigt länge sen..
  Vad har ni planerat att göra med er pyrre?
  Lärt mig att det finns två varianter, en hyyperaktiv och en lugnare variant. Vi hade tyvärr den hyperaktiva varianten som kunde springa flera mil om dagen.. :P
  Ska bli spännande att se bilder när ni får hem valpen! Från vilket kennel? :)

  SvaraRadera
 3. Jag har nog mest träffat på den lugna sorten och han kommer från kennel Vi´skaly´s i Skåne. De är Sveriges största pyrre-kennel om jag inte hört helt fel:)

  Jag har inga jätteplaner på aktiviteter än, det beror på vad han tycker är roligt. Jag själv hade tyckt att det vore kul med spår och det finns det ju många som använder sina pyrrar till. Kanske kantarellsök? Haha, det kanske kan bli lukrativt:) Vad gjorde du med dina pyrrar?

  SvaraRadera