tisdag 12 april 2011

Lek med Smilla

Bättre sent än aldrig heter det ju. Vi har sååå många fina bilder att visa men eftersom det tar evigheter att ladda upp dem och man måste ladda upp dem en och en så halkar jag efter i uppdateringarna. Ska försöka skärpa mig.

I lördags var vi hos familjen Thor och tanken var att Navy skulle få leka med deras Havanais-tik men pga en skrämmande incident när Smilla var valp så vågade hon inte riktigt. Hon var dock väldigt nyfiken och Navy var för det mesta lugn och läste situationen bra så jag tror att det kan lösa sig om de bara får träffa varandra lite oftare:) När man ser bilderna förstår man dock Smillas rädsla...Eftersom Smilla inte ville leka så fick Navy leka med sig själv men oj vad han njöt av att få springa lös i vårsolen! Han lekte så bra med sig själv så det var ingen fara. Nästa helg kommer Daniel och Pernilla och hjälper oss att bygga staket! Wihooo, vad Navy kan susa runt som en stolle sen!

1 kommentar:

  1. Hahaha....ja Smilla gör verkligen allt för att komma undan ;o) Vi får se till att ses igen snart så släpper det säkert. Så länge nyfikenheten finns tappar vi inte hoppet. Fina bilder på söte Navy!! Kram Mia

    SvaraRadera