måndag 25 april 2011

Påskhelgen

Vilken helg det har varit! Helt jäkla underbart väder och finfint sällskap!!!

Vid 22-tiden i torsdags kväll anlände en del av Skånefolket i form av Pernilla, Daniel, Saki och Uno. Vi satt uppe till 02-tiden och bestämde sedan att det var dags att sova för att vara fit for fight dagen efter. Detta har nämligen varit den stora staketbyggarhelgen i Hovmantorp. Vi har byggt, fixat i trädgården, grillat, varit nere vid sjön och även bara njutit av tillvaron i det fina sommarvädret. Hundarna har legat på tomten och njutit av tillvaron. Navy och Saki har busat som vettvillingar som vanligt men de har varit supersnälla alla tre.

Vi var nere vid sjön en sväng med Navy och Saki och de verkade tycka att det var skönt att svalka sig. Saki simmade lite men Navy gick bara i så att vattnet var upp till magen. Hoppas att han blir glad för att bada, vi har ju så nära ner till sjön!

När de åkte vid 15-tiden igår så begav vi oss ner till mamma och Co för en liten utflykt. Satt på deras altan och drack lite vin och snackade lite strunt. På kvällen kom Micke och Denise med så då blev det lite snack. Kvällen i Alnaryd avslutades med en kebabrulle och sen styrde vi bilen hemåt igen.

Idag åkte vi in till Byggmax och kompletterade lite. Sedan dess har vi varit ute och donat. Staketbygge har det såklart blivit och så har det räfsats, plockats och så har vi sågat ner en ful en som vi retat oss på ett tag. Lite grillning blev det med och nu sitter/ligger vi i soffan och har slappnar av. Navy har precis kommit in och lagts sig till rätta bakom fåtöljen.

Idag bjuder jag på lite bilder på staketet för att hylla vår insats. Vår tomt består av sten, berg och nivåskillnader så det har blivit mycket funderande och pysslande, men snyggt blir det.

Ut mot gatan är staketet som högst.


Tomtens vänstra hörn (och Saki)

Fortsättningen åt höger. Staketet sitter inte fast i trädet, det ser bara ut så:)

I det lilla hålet ska det sitta en grind
Så då har ni fått se det nya staketet. För alla utom pyrrefolket känns det säkert högt, för oss blir det perfekt!

Imorgon bjuder jag på lite övriga bilder från helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar