onsdag 13 april 2011

Skit också!

Denna veckan har Navy börjat jobba med mig 14-17 om dagarna. Han tycker än så länge att det är skittråkigt, men han får helt enkelt vänja sig. Än så länge har han lite problem att komma till ro men det är ju inte så konstigt i en ny miljö med massa nya människor som går förbi rummet hela tiden. Det kommer nog att lösa sig bra så småningom tror jag.

Jag hade tänkt bjuda på ett par bilder till men tydligen så är utrymmet för bilder redan använt så nu måste jag köpa till mer utrymme. Det känns inte alls kul att jag inte visste detta när jag startade bloggen. Borde ju hjälpa någorlunda om jag minskar storleken på de bilder jag lagt upp men jag vill ju ha stora bilder ju! Inte så roligt att lägga alla som miniatyrer... Får se hur jag gör, tips mottages hemskt gärna!

4 kommentarer:

 1. Vaddå köpa utrymme? Jag har ju lagt upp jättemånga bilder utan problem... De kan inte har haft samma kvalité som dina bilder, men några har det...
  Jag tror det kommer ordna sig fint med att följa me dpå jobbet när han vant sig :) De blir ju bättre på att ta det lugnt och ha tråkigt när de blir äldre också, det är ju faktiskt också något man måste lära sig :) Va fint att du kan ta med honom dit!

  SvaraRadera
 2. Ja, det förbryllar mig också kan jag tala om. Jag har ju bara bloggat sedan januari typ... Jag får se hur jag ska göra, får försöka krympa bilderna innan jag laddar upp dem.

  SvaraRadera
 3. Pernilla Sandström16 april 2011 09:00

  Lene, samma som med vår hemsida...de bilder du vill lägga upp - minska dem och spara ner dem i två format. Använd den lilla bilden till bloggen och spara den stora ifall du vill använda den i framtiden. Det bara tjongar till annars och täpper igen systemet - RAW-bilderna är ju GIGANTISKA!

  SvaraRadera
 4. Så jävla omständigt allt ska vara! Först ska man ta bilden, föra över den till datorn, fixa till bilden, göra om formatet till jpeg och för att sedan förminska den och till slut ladda upp den på bloggen.. Jisses! Men vad gör man inte för sina medmänniskor:)

  SvaraRadera