lördag 2 juli 2011

Kampen mot pizzakartongen

Härom dagen ville jag inte ge maten till Navy utspridd över gräsmattan för det hade regnat och maten hade blivit gäggig. Jag la den då i en pizzakarton och stängde den ordentligt, la den på gräsmattan och sprang in och hämtade kameran. Navy tittade på mig som om jag hade blivit knäpp och gick nyfiket fram till kartongen. När han insåg att det fanns något gott i den så gick det hela ganske fort, det är trots allt en klipsk pyrre som gör för lite gottis vi snackar om:)

 

Om mindre än två veckor åker vi till Tvååker! Då är det dags för vår första officiella utställning, yehaa! Vi hoppas såklart på bra väder, trevligt sällskap vet vi ju att vi får:)

2 kommentarer:

  1. Måste bara berätta en rolig grej. Jag satt med Vide i knät vid fb och då såg han Kristoffers profilbild med Navy. "Hunn!" utbrast han.Jag berättade att det var Navy, "Najwi" härmar han då. Sedan går vi in på din blogg och kikar. Plötsligt sträcker han sig efter sin överblivna smörgås med skivbar leverpastej. Han tar av pastejen och sträcker fram den mot skärmen och säger "Najwi". Hihi =)

    SvaraRadera
  2. Vad gulligt! Vide är så välkommen att hälsa på Najwi, men han får dessvärre inte ge honom någon smörgås:)

    SvaraRadera