torsdag 15 december 2011

Kanske inte så ren i alla fall

Nu när jag sitter och kollar på nytagna bilder på Navy så inser jag ju att han inte alls är så ren som han ser ut i verkligheten. Han ser till och med ganska gul ut i pälsen men det hoppas jag beror på ljuset inne... Blir era hundar också sådär "våffliga" på öronen??

Vår gullegris



Man kan alltid lita på Navys sällskap i soffan

Navy börjar bli trött på alla bilder


Annars har inte så mycket hänt i veckan, förutom att PYS-almanackan damp ner i brevlådan igår! Gud vad bra den blev om jag får sticka ut hakan så pass mycket:) Vi har fått väldigt många positiva kommentarer om den och sånt är ju alltid kul när man lägger ner tid och energi på något. De har sålt bra och det ger bra med pengar till föreningen.

Jo, på lördag ska hela familjen till Stina och Patric i Nybro. Där ska vi tvåbenta fika och njuta av att kolla på när de galna fyrbenta leker i leran (hmm). Det ska bli underbart att se dem tillsammans. Navy funkar fortfarande tillsammans med andra hanar och det vill vi ju ska fortsätta så länge som möjligt. Drutten och Gösta verkar vara två sköna snubbar:)

På söndag är det dags att göra julgodis och sen är det bara att hålla tummarna för att Stoffe inte äter upp allt innan julafton:D

2 kommentarer:

  1. Mikko blir också våfflig i den mjuka pälsen bakom öronen :) Om det är lite fuktigt ute blir hela han krusig ;)

    SvaraRadera
  2. Mys och Pyrre PYS DET blir en trevlig helg.... Ralle skickar hälsningar till Drutten och Bror Gösta. Ralles Matte skickar speciella kramar till ALLA voffsingar (speciellt Gösta .... )

    SvaraRadera