torsdag 26 maj 2011

Min valp har ett väldigt kantigt huvud

Jaha, det är bara att erkänna, det går inte att ha Navy lös. Idag när jag var ute och gick så stack han i skogen och lyssnade inte ett dugg när jag kallade på honom. Berodde det på att jag inte hade korv med mig kanske:)

När vi kom hem så kände jag att han behövde lite mental stimulans i form av lite problemlösning så jag stoppade några matkulor i en kartong och kastade ut den på tomten. Jag hörde en stund hur han slamrade med lådan men plötsligt blev det tyst. När jag gick ut på altanen möttes jag av denna synen:
Ska det vara såhär??
När jag kom ut så stod han helt stilla, han vågade väl inte gå någonstans med rädsla för att skada sig, stackarn. Jag skämdes faktiskt lite för att jag fotade innan jag hjälpte honom ut, men vad gör man inte för att sprida glädje till andra? Jag tror dock inte att han led så mycket (I hope).

Nu är klockan strax efter21 vilket betyder att Navy snart "knackar" på altandörren och vill komma in. Sedan hoppar han direkt upp i soffan och ligger där tills jag tvingar ut honom på kvällskiss innan det är dags att sova. Jag älskar den där sista timmen när vi halvträngs i soffan och man hör när han sover sådär hårt som bara en valp kan göra.

2 kommentarer:

  1. Kan det vara början pa en helt ny hundras?? "Square headed Pyr's" man vet ju aldrig, dom kunde kanske bli riktigt poppis! A

    SvaraRadera
  2. Han börjar komma upp i lite tonårstrots, fortsätt bara kämpa på o träna inkallingar osv så går det nog att ha honom lös i framtiden! Vad gör du när han inte kommer? Helst borde man ju typ vända o gå rakt åt andra hållet men i tättbebyggda områden kan man ju möta nån annan hund närsomhelst så jag vågar inte riktigt då...

    SvaraRadera