tisdag 17 maj 2011

Trögt med bloggandet

Oj, nu var det verkligen dags att uppdatera. Jag har dock inga nya bilder:(

Vi var nere på kennel Vi´skaly´s hela helgen. Där slappade vi mest, förutom Navy som ville stiga upp kl 05 vilket var mindre roligt! Han blev dock nöjd när han fick springa på gården med hundarna medans vi la oss inne i soffan och kollade på TV och till slut somnade om.

På söndagen kom äntligen Pernilla hem från Finland med den nya familjemedlemmen Peikko. Guud så söt han var och det var svårt att se att Navy var lika liten när vi fick hem honom. Han har ju blivit såå stor nu! Vi har ju sedan dag ett sagt att vi ska ha en pyrre till och vi vet ju redan vilken tik vi vill ha ifrån, men vi får ju se hur det blir med parningar och så. Det bästa är ju om Navy får bli 2-3 år innan vi skaffar ytterligare en hund.

På fredag ska vi ner dit igen för på lördag är det äntligen dags för valpträff! Wihooo! Hoppas att många från årets vinterkullar kommer, och såklart många andra också!

På söndagen är det sedan dags för utställning i Hässleholm. Navy är för liten för att ställas ut men han ska såklart med som socialträning.

På onsdag ska vi på valpkurs igen, alltid lika skojigt! Kommer att kännas tomt när den är över sen! Sista gången ska vi ha cirkusuppvisning och hittills kan Navy "tassen" och "high five", får se om man hinner få till något mer men det är tveksamt. Bättre med få saker han kan ordentligt än flera halvdana!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar