torsdag 24 mars 2011

Besök i Alnaryd

Igår blev jag och Navy nerbjudna till mamma så vi tog bilen och körde den väldigt guppiga vägen hem till henne igår eftermiddag. Det är ju hemskt vad vägarna blir dåliga såhär års! Är faktiskt förvånad över att Navy inte blev åksjuk och spydde, inte för att han blivit det innan, men nu var vägen verkligen som en puckelpist!

Hemma hos mamma skötte han sig himla fint. Han verkade lite stött över att han bara fick vara i köket men eftersom mamma är allergisk så fick det bli så. Hade tänkt sitta på deras stora fina altan men det blåste ju halv storm så vi fick tänka om. Han kissade inte inne trots att han var nödig och inte kunde visa mig det eftersom vi hade blockerat vägen ut mot ytterdörren. Fina killen, han börjar bli stor nu!

Väl hemma så åt Navy sin kvällsmat och sov sedan tills det var dags för mig att krypa till kojs. Kollade på Sveriges Mästerkock men somnade de sista minutrarna så missade vem som åkte ut:(

Idag ska han få hälsa på här på jobbet igen för det är ett par stycken till som vill hälsa som inte var här i fredags, främst Eva:)

Nu är det dags att börja jobba!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar