fredag 4 mars 2011

Sista kvällen ensam

Igår tillbringade jag min sista kväll ensam, wihoo! Jag jobbar dagtid och Stoffe jobbar eftermiddag till strax efter midnatt så måndag till torsdag har jag tillbringat själv sedan oktober 2009. Tur att han är ledig på fredagar dock.

Det ska bli underbart med sällskap och ännu bättre är det ju att Navy inte bryr sig hur dåliga tv-program jag tittar på:)

Med risk för att komma ut som galen så ska jag erkänna att jag igår ägnade mig åt att laga köttgryta som vi kan ha imorgon eftermiddag så vi slipper lägga värdefull Navy-tid på matlagning. Antagligen inte riktigt normal men det har jag aldrig påstått att jag är heller.

Nu ska jag jobba min sista dag som icke-hundägare:) Trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Haha kom ihåg att valpar ska sova MYCKET, så lite sovpaus för honom medan ni lagar mat är bara bra ;) Jag kommer ihåg att jag första dan med Mikko var ute i trädgården hela dan och eftersom det var en okänd plats för Mikko la han sig inte att sova någonstans, så när vi tillslut kom in la han sig på sin bädd och slocknade omedelbums :P Stackars Mikko, han har fått stå ut ;) Lycka till o ha det underbart :)

    SvaraRadera
  2. Klart att han ska få sova, den lilla ulltussen. Men då är det säkert en massa annat som behövs göras... Lika bra att vara förberedd:)

    SvaraRadera