måndag 21 mars 2011

Helgen som rusade förbi

I fredags var vi och hälsade på på jobbet. Navy var måttligt road:) Han var nog mest trött och varm, men uppförde sig som en liten ängel! Efter jobbet åkte vi med Oscar hem till honom, Jessan och katten Bosse. Navy var väldigt ivrig att få hälsa och busa men Bosse var ju minst sagt skeptisk. Efter en kvart tröttnade Navy och somnade på golvet. Bosse fortsatte att gömma sig bakom högtalare och smög avvaktande runt. Till slut la han sig högst upp i trappen- där var han säker! Sötnos!

Bosse var inte ett tokfan av Navy om man säger så...
I lördags steg jag och Navy upp klockan 6! Det är helt nya rutiner som gäller som hundägare! Innan låg jag alltid i sängen till minst 9 men helst över 10 (eller tills Stoffe hade kaffe klart). Man får massor gjort när man vaknar så tidigt- underbart! Vid halv tio åkte Stoffe och fiskade och lämnade mig och Navy hemma. Vi åkte in till Växjö och hämtade Karin, sedan tillbringades ett par timmar med att fika och Navy var hur lugn och snäll som helst. Åkte in till stan och lämnade Karin och Navy skötte sig riktigt bra i bilen. Han var knäpptyst så länge jag och Karin snackade men när jag hade lämnat av henne så gnällde han lite, men kom snart på andra tankar (sova).
Igår steg jag återigen upp tidigt med Navy och Stoffe fick ha sovmorgon. Det var underbart väder så vi var ute och busade och hade det mysigt i över en timme. Blir enklare att vara ute när vi har fått upp staketet!

Bjuder på lite bilder från helgen...


2 kommentarer:

  1. De märks hur han växer! Och hur går det med träningen? :) Kan han sitt namn än? Kan han "sitt"? Har ni börjat ensamhetsträna några korta stunder? Lite socialträning har han ju fått har jag förstått :) Glöm inte att även ta ut han på stan, om ni inte gjorde det när han var med i bilen/jobbet :) Mikko var tex livrädd för barnvagnar de tre första gånger de rullade förbi :P

    SvaraRadera
  2. Navy ska få komma ut på stan så snart han är vaccinerad, innan dess är det no-no!
    Vi har börjat med sitt och ligg och det funkar bra! Idag har vi tränat på buren och det gick toppen! Ensamhetsträningen är ju den stora biten och den kommer vi också börja med inom kort. Han kan sitt namn men väljer ibland att inte lyssna:) Pyrrarna är speciella! underbart!

    SvaraRadera