torsdag 10 mars 2011

Våren smet!

Det blev ingen vår, den verkar istället vara längre bort än på väldigt länge! Idag och igår har vädret växlat mellan snö, regn och snöblandat med ordentlig blåst som lite extra krydda.

Navy har tydligen inte varit alls intresserad av att kissa och bajsa ute, det finns så mycket annat att göra... Så det har blivit några olyckor inne. Jag antar att det kommer fram nya dofter när det regnar och så smakar kanske löven och kaninbajset bättre:)

Det var i alla fall en jätteglad liten pojk som mötte mig när jag kom hem från jobbet- åhh så underbart! Massor med pussar och glada skutt!

I helgen ska vi få besök för första gången sen Navy flyttade in. På lördag kväll kommer Frida, Jonathan och deras son Isac som är 2. Vi ska käka lite middag och ha det allmänt trevligt. På söndag kommer sen mamma, hennes man Magnus, lillebror Linus, lillebror Micke och hans sambo Denise. Vi ska bara umgås för enda gången vi träffas allihopa är när det är kalas och då blir det inte samma sak. Det blir nog lite god dricka och lite tilltugg. Navy kommer självklart vara i centrum:) Ska bli spännande att se hur han reagerar på Isac och lika spännande blir det om huruvida Linus kommer att vara rädd för lilla Navy. Linus blev nämligen skrämd av diverse hundar när han var liten så han har en ganska osund inställning till hundar. Han vågade knappt klappa Mattis i somras, och så kan vi ju inte ha det!!!


Navy leker med sin nalle
Ståtlig pojk

2 kommentarer:

  1. Thihi vänta ett halvår eller ett år kan nog även sötnosen visa lite djävulska sidor ;) Alltså han är så SÖT, ni vill inte ha hundvakt i nån månad eller så?? ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, det är säkerligen bara att vänta på att han blir vild och galen!

    Han är dessvärre inte tillgänglig för utlåning, då får vi separationsångest till max!! Ni får komma och hälsa på när ni kommer söderut nästa gång

    SvaraRadera