måndag 7 mars 2011

Första dagen ensamma

Idag när vi vaknade så var det måndag- dags att komma tillbaka till verkligheten och masa sig tillbaka till jobbet. Började dagen med en kisserunda ute och sen gosade Stoffe och Navy lite i sängen medans jag duschade och innan Navy bestämde att Stoffe också skulle gå upp.

Vi drack lite kaffe och jag fick till och med i mig lite frukost. Jag hade lovat mig själv att börja äta frukost när vi fick valpen så det var bara att tvinga i sig lite mat. Det var ingen höjdare! Imorgon blir det något lättuggat i form av yoghurt och bär, hoppas att det slinker ner lättare.

Det var inge kul alls att åka hemifrån när man visste att pojkarna skulle få vara hemma och leka och gosa hela dagen, men det var faktiskt inte lika hemskt som jag hade föreställt mig- vilken tur! Och vad underbart det var att komma hem till den glada lilla valpen som kommer skuttande, mindre roligt var det att Stoffe och jag bara sågs i dörren. Det är i och för sig mer än vad vi ses i vanliga fall:)

Navy äter jätteduktigt nu. Första målet var han inte så intresserad av, men dels så var han ju i en ny miljö och dels så var maten väldigt mosig då den legat uppblött länge. Han vill inte ha den för mosig (man lär sig fort).

Nu har Navy sovit i snart en timme så jag ska göra mig redo för ännu en kisserunda. Det gäller att vara på tårna när han vaknar! Lika viktigt är det att ta vara på tiden när han sover, det är då man har tid att diska och plocka. Det är som att ha barn, skillnaden är att bebisar kissar och bajsar i blöja men så skriker de sådär jobbigt:)

Trevlig kväll allihopa!

2 kommentarer:

  1. Visst är det underbart att någon blir så glad när man kommer hem :D Va fint ni verkar ha det. Kan ni inte ha honom lös på tomten? Kanske ingen höjdare om det är stark trafik förstås, men personligen tycker jag det är lättare att träna hunden lös, då måååste man ha koll på varandra, man måste lära valpen att det lönar sig att följa :) Man blir lätt lat med koppel, du vet litar du på valpen litar han på dig ;) Men som sagt jag bodde ju på landet när Mikko var liten...

    SvaraRadera
  2. Vi tränar inte honom nåt vidare än, nu är han mest ute och utforskar och busar, vi har ju bara haft honom hemma ett par dagar. Fr o m nästa vecka så ska vi börja träna lite.

    SvaraRadera